This is the to go clean on skincare.

organic skincare

First Albanian skincare brand registered in EU

Shop by category

Lëkurë e Yndyrshme

Lëkurë e Kombinuar

Lëkurë Proakneike

Lëkurë Normale / e Thatë / e Ndjeshme

Ju do të përfitoni 500 pikë (të barabarta me 500 ALL) në momentin e regjistrimit. Gjithashtu, nëse ju referoni një klient të ri tek Bees & Trees, ju do të përfitoni extra 500 pikë - E vlefshme deri më 10 Prill 2023. 

Duaje veten natyrshëm &

fito shpërblime

Bëhu pjesë e Klubit të Besnikërisë së Bees & Trees dhe fitoni shpërblime, ulje mbi ulje dhe dhurata befasi me blerjet tuaja.

Produktet më të shitura

Produktet që kanë fituar më shumë zemra

Të fundit nga blogu

Të patestuara në kafshë
Organike
Të prodhuara në Itali
Kthehu në fillim