Blog - Bees & Trees

Në fushën e kujdesit të lëkurës, shpesh shfaqen tendenca dhe metoda të reja për të arritur një lëkurë më të shëndetshme dhe më rrezëllitëse. Një trend i tillë që ka fituar popullaritet është skin flooding apo "vërshimi" i lëkurës.

Dita e Shën Valentinit është një ditë e shënuar për t'i treguar njeriut tënd të dashur se sa shumë kujdeseni për të dhe ku ka mënyrë më të mirë për ta bërë këtë sesa duke i dhënë dhuratë dashurinë ndaj vetes dhe një lëkurë të shëndetshme e me shkëlqim? Këtë vit, pse të mos e befasoni partnerin ose të dashurin tuaj me një set dhuratash luksoze për kujdesin e lëkurës, krijuar për t'i ndihmuar ata të arrijnë lëkurën e tyre më të mirë deri më tani. Këtu mund të gjeni disa këshilla nga ne se si të kombinoni dhuratën idelae per atë.

Kur bëhet fjalë për kujdesin e lëkurës, shumë njerëz fokusohen vetëmm në aspektet e jashtme të kujdesit si pastrimi, hidratimi dhe mbrojtja e lëkurës nga dielli. Megjithatë, shendeti i lëkurës është gjithashtu thellësisht i lidhur me shendetin e zorrës. Në këtë artikull do të shqyrtojmë marrëdhënien midis shendetit të zorrës dhe të lëkurës, dhe pse kujdesi për zorrën duhet të jetë një nga prioritetet kryesore në rutinën tënde të kujdesit për lëkurën.

Kthehu në fillim