Build Your Routine - Bees & Trees

Hapi 1

Shto në shportë heqësin e make up-it:

Organic Precleansing Gel është një parapastrues / heqës make up-i i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Ka një konsistencë xheli vajor dhe kthehet në qumësht kur bie në kontakt me ujin. Ai zbërthen të gjitha papastërtitë yndyrore duke përfshirë make up-in, kremin kundër diellit dhe papastërtitë e tjera të tretura në yndyrën e lëkurës. Është i përshtatshëm për TË GJITHA LLOJET E LËKURËS.

Hapi 2

Shto në shportë një nga larësit shkumues:
Zgjidh nga opsionet Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
ALL1790ALL2490

Zgjidh Organic cleansing foam nëse keni LËKURË TË KOMBINUAR, NORMALE, TË THATË ose SENSITIVE.

Zgjidh Organic BHA Cleansing Foam nëse keni LËKURË TË YNDYRSHME ose PROAKNEIKE.

Hapi 3

Shto në shportë një nga tonikët e fytyrës:
Zgjidh nga opsionet Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

Zgjidh Organic witch Hazel Facial Tonic nëse keni LËKURË TË YNDYRSHME

Zgjidh Organic Lavender Facial Tonic nëse keni LËKURË TË KOMBINUAR

Zgjidh Organic Chamomile Facial Tonic nëse keni LËKURË NORMALE, TË THATË ose TË NDJESHME

INFO SHTESË: Pse keni nevojë për një tonik për fytyrën? Toniku i fytyrës është produkti më i nënvlerësuar për kujdesin e lëkurës, por që i jep kuptim çdo produkti tjetër për kujdesin e lëkurës (bën më shumë ndryshim). Roli i tij kryesor është të përgatisë lëkurën tuaj për pjesën tjetër të produkteve, por efektet ndryshojnë në bazë të tonikut të fytyrës që zgjidhni (dhe llojit të lëkurës tuaj). Witch Hazel ndihmon në balancimin e sebumit të lëkurës pa e zhveshur lëkurën nga lagështia e saj natyrale, e freskon lëkurën, ndihmon me pikat e zeza dhe me thithjen më të mirë të produkteve të tjera. Livando është pak më e butë në balancimin e prodhimit të sebumit dhe gjithashtu ndihmon në qetësimin e inflamacionit në lëkurë. Kamomili qetëson skuqjen, freskon lëkurën dhe ndihmon në përthithjen më të mirë të produkteve të tjera.

Hapi 4

Shto në shportë serumin tënd rigjenerues:

Organic Regenerating Serum është një serum shumë i fuqishëm i përbërë nga 1% Bakuchiol (Bio-Retinol), acid hialuronik me tre pesha molekulare dhe shumë ekstrakte bimore me veti antioksiduese. Ndihmon në përshpejtimin e ripërtëritjes së lëkurës, qetëson inflamacionin e lëkurës, i jep lagështi lëkurës dhe e lë atë me një shkëlqim të shëndetshëm. Ka një teksturë të lehtë dhe thithje shumë të shpejtë. Është i përshtatshëm për TË GJITHA LLOJET E LËKURËS dhe mund të përdoret gjatë ditës dhe natës. FYI: Është produkti më i shitur i të gjitha kohërave i Bees & Trees.

Hapi 5

Shto në shportë kremin tënd rreth syve:

Organic Eye Contour Cream është një krem delikat i formuluar posaçërisht për zonën e konturit të syve. Roli i tij kryesor është ta mbajë atë zonë të hidratuar, ta ushqejë atë (të parandalojë Crows feet apo rrudhat e mimikës) dhe të stimulojë mikroqarkullimin e gjakut nën sy. Nëse jeni mbi 24 vjeç, ky krem ushqyes dhe delikat është një domosdoshmëri për rutinën tuaj.

Hapi 6

Shto në shportë një nga kremërat hidratues

Zgjidhni Organic Moisturizing Cream nëse dëshironi një krem shumë hidratues dhe ushqyes, por të lehtë në përthithje. I përshtatshëm për TË GJITHA LLOJET E LËKURËS, veçanërisht për lëkurat e yndyrshme. Ka një teksturë të lehtë dhe përthithje të shpejtë. Ka veti të larta antioksiduese dhe ushqyese (parandalon rrudhat dhe i jep lëkurës një shkëlqim të shëndetshëm).

Zgjidhni Organic Rich Moisturizing Cream nëse keni LEKURE TË THATË ose BARRIERË TË PABALANCUR TË LËKURËS. Ka një strukturë më të pasur dhe ndihmon në ruajtjen e lagështirës në lëkurën tuaj. Ka veti ushqyese dhe përbërës shumë antioksidues (parandalon rrudhat dhe i jep lëkurës një shkëlqim të shëndetshëm). Është gjithashtu një krem i përsosur nate për të gjitha llojet e lëkurës - mund të përdorni kremin Moisturizing Cream gjatë ditës dhe Rich Moisturizing Cream gjatë natës (për të gjitha llojet e lëkurës).

EXTRA

Hapi 7

shto në shportue një nga eksfoljuesit:

Zgjidhni Organic AHA Exfoliating Toner nëse preferoni eksfoliues kimikë. Është një kombinim i pesë AHA në total prej 8%. Eksfoljon qelizat e vdekura të lëkurës gradualisht (jo një efekt i menjëhershëm si me Organic Scrub - eksfoljues fizikë), por gjithashtu ndihmon me ripërtueritjen qelizore, hiperpigmentimin dhe përmirësimin e lëkurës së thatë dhe të dehidratuar. I jep lëkurës një shkëlqim të shëndetshëm dhe ndihmon në absorbimin e produkteve të tjera.

Zgjidhni Organic Scrub nëse preferoni eksfoliues fizikë dhe një efekt të menjëhershëm të pastrimit të qelixave të vdekura. Ai ka një teksturë baze të pasur dhe antioksiduese. Mikrogranulat gërryese përbëhen nga grimca delikate të boronicës së kuqe.

Hapi 8

Shto nue shportue maskuen tënde antirrudhë:
Zgjidh nga opsionet Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
ALL590ALL2590

Organic Antiwrinkle Mask është një maskë qetësuese dhe ushqyese e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Ka një bazë të pasur hidratuese të mbushur me shumë përbërës antioksidues dhe gjithashtu ka argjilë të bardhë si një përbërës pastrues dhe qetësues. E lë lëkurën tuaj të butë, të ndriçuar dhe të ushqyer.

Tani jeni gati për të përfunduar blerjen:

Nëse keni përzgjidhur nga një produkt për secilin hap të rutinës dhe keni kompletuar 8 produkte, ju mund të aplikoni kuponin " FULLSET20 " * për 20% ULJE. *Ky kupon funksionon vetëm për setin e plotë me 8 produkte. 

Kthehu në fillim